2022 Invitational Training Program

1. Overview

Program: Training Program for Strengthening international Agricultural Cooperation

Title: The Present and Future of Smart Farming in Korea

Purpose: To introduce Smart Farming Technologies, Policies and Leading Smart Farm companies in Korea.

Date: There are two options available as below.

- ✓ 12:30~16:20 (KST), Oct 25, 2022
- ✓ 20:00~23:50 (KST), Oct 26, 2022
- * The program will be streamed on YouTube and Zoom on both days.

Applicants will receive program instructions, access link and further information via email.

Participants: Government Officials, experts and entrepreneurs from 45 countries in the agricultural sector

- * English fluency is required.
- * No limit on the number of participants from each country.

Participation fee: N/A (supported by the Korean government)

Application: Submit application form via Google Forms or Email by Oct. 14, 2022.

- ✓ Google Forms Link: https://forms.gle/RaiYTseZFDVeFQW4A
- ✓ E-mail: info.trainingprogram2022@gmail.com (cc: gywls4727@korea.kr, wngwjd@epis.or.kr)

2. Main Contents (refer to the annex for detailed contents of the program schedule)

- ✓ Current Status of Smart Farming Agriculture and Smart Farming Policies in Korea
- ✓ Smart Farming Technologies in Korea
- Technologies of enhancing crops productivity: Technologies and Models of Container Plant Factory
- Eco-friendly Agricultural Technologies : Use of Eco-friendly Energy(Photovoltaic) and Eco-friendly Materials(Biochar)
- AI and Big Data Technologies in Agriculture : Research on Agile Farming Platform, Data-based Crop Cultivation and Pest Control

Annex

Program Schedule

Oct. 25	Oct. 26	Key Content	
12:00-12:30	19:30-20:00	Pre-rehearsal and Attendance Check	
		[Welcoming	g Remarks] 2022 Training Program
12:30-12:35	20:00-20:05	① Congratulatory Remarks	
		② Opening	g Remarks
12:35 -13:15	20:05 -20:45	[Session 1] Current Status of Smart Farming in Korea	
12:35-13:00	20:05-20:30	Lecture (25 min)	Current Status of Digital Agriculture - Introduction to smart farming technology and R&D Policy in Korea
13:00-13:15	20:30-20:45	Field visit (15 min)	Case Study of Smart Agricultural Policy in Korea - Smart farm Innovation Valley in Gimje, South Korea * Introduction to smart farm facilities and automated, precise, and unmanned agricultural site
13:15 -13:55	20:45-21:25	[Session 2] Technologies of enhancing crops productivity	
13:15-13:40	20:45-21:10	Lecture (25 min)	Current Status of Container Plant Factory - Introduction to the structure and technical details in container plant factory
13:40-13:55	21:10-21:25	Field visit (15 min)	Cases of Container Plant factory in Korea - Introduction to the Container Plant Factory Models from Korean enterprises
13:55-14:15	21:25-21:45	Q&A on Session 1-2 (20 min)	
14:15-14:30	21:45-22:00	Break (15 min)	
14:30-15:10	22:00-22:40	[Session 3] Eco-Friendly Practices in Agriculture	
14:30-14:55	22:00-22:25	Lecture (25 min)	Smart Farming of Eco-friendly Energy - Current Status and Future of Agrivoltaics * Introduction to Crop cultivation & the effect of environmental protection in demonstration complex of Agrivoltaics
14:55-15:10	22:25-22:40	Field visit (15 min)	Smart Farming of Eco-friendly Materials - Biochar Technology and Application for Carbon Reduction * Introduction to biochar technology and its effectiveness (for carbon reduction)
15:10-15:50	22:40-23:20	[Session 4] AI and Big Data Technologies in Agriculture	
15:10-15:35	22:40-23:05	Lecture (25 min)	Smart Farming Utilizing AI Technology - Agile Farming Platforms for the Future Agriculture * R&D status of future agriculture, robotics, and AI
15:35-15:50	23:05-23:20	Field visit (15 min)	Case of Smart Agriculture Using Big Data and Sensors -Data-based Crop Cultivation (Strawberries) and Pest Control * Collecting Big data from the Plant growth conditions; Utilization of high-tech environment sensors
15:50-16:10	23:20-23:40	Q&A on Session 3-4 (20 min)	
16:10-16:20	23:40-23:50	Closing Remarks (10 min)	

 $[\]ensuremath{^{*}}$ The above schedule may change due to unforeseen circumstances.

^{*} Questions will be entertained using the live chat. Answers will be provided live during the Q&A session.

Application for 2022 Invitational Training Program (Online)

APPLICANT INFORMATION (to be completed by the applicant)

I. PROGRA	M					
Time option	☐ 12:30~16:20 (KST), Oct 25, 2022					
	□ 20:00~23:50 (KST), Oct 26, 2022					
II. PERSONA	AL DATA					
Name (as in the passport)	First Name					
	Middle Name (if any)					
	Family Name					
Sex	☐ Mr. ☐ Ms.	Nationality				
Contact Information	Telephone					
(Including Country Code)	e-mail					
III. CURRENT EMPLOYMENT						
Department / Organization						
Designated Position		Employment Duration from YYYY to present				
Type of Organization	Government	☐ Central ☐ Local				
	Institution	☐ Public ☐ Private ☐ International ☐ NGO				
	Others	(Please specify)				

V. Agreement on Collection and Use of Personal Information
MAFRA collects and uses the participants' Unique Identifying Information; and is able to provide such information for a
third party in accordance with MAFRA policy and regulations.
- Personal Information Collected : name, sex, nationality, contact information, employment status,
career and educational record
- Purpose : implementation and promotion of the MAFRA Invitational Training Program,
identification of participants, record keeping, supporting MAFRA Club activities, and strengthening the
partnership between Korea and Partner Countries
- Retention Period : For 4 months after application
If you do not approve our collection and use of your personal information, you may also refuse to agree. However, you
may have limited support from MAFRA regarding participating this program.
☐ Agree ☐ Disagree